Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae (20g)

Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae - drojdie uscata, recomandat pentru fermentarea mustului la vin alb, rosu sau la alte musturi de fructe.

Detalii

Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae - drojdie uscata, recomandat pentru fermentarea mustului la vin alb, rosu sau la alte musturi de fructe.

Caracteristici Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae:

- fermentatia alcoolica reprezinta un factor foarte important ce determina in mare masura, calitatea finala a vinului obtinut

- folosind Drojdia de vin Saccharomyces Cerevisiae se poate obtine o fermenatie completa si in cazul in care se lucreaza cu fructe / struguri mucegaite, intrate in putrefactie

- Drojdia de vin Saccharomyces Cerevisiae  fermenteaza doar la temperaturi peste 14ºC

 

Doza si mod de administrare:

- doza recomandata este de 20 g Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae la 1 hl de must, suc - cand se porneste de la fructe cu calitati optime

- doza de 30 - 40 g Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae la 1 hl must, suc - cand se lucreaza cu fructe mucegaite sau fructe intrate in putrefactie

 

La fiecare 20 g Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae se adauga 250 ml apa calda, la temp. 35-40°C, se omogenizeaza si se lasa la inmuiat 15 minute, dupa care se adauga 250 ml must , se lasa iar la inmuiat, de data aceasta 20 de minute si la final se poate amesteca cu intreaga cantitate de must