Drojdie de vin Uvaferm Danstil A - drojdie cu rezistenta la temperaturi scazute (10ºC), potrivit pentru fermentarea mustului de vin alb sau rosu, a borhotului pentru tarie sau pentru repornirea fermentarii.
Drojdie de vin Uvaferm Danstil A 20 g
Cantitate
Drojdie de vin Uvaferm Danstil A - drojdie cu rezistenta la temperaturi scazute (10ºC), potrivit pentru fermentarea mustului de vin alb sau rosu, a borhotului pentru tarie sau pentru repornirea fermentarii.
- in conditii optime → 20 g/hl Drojdie de vin Uvaferm Danstil A
- in cazul fructelor mucegaite sau care au intrat in putrefactie → 30 - 40 g/hl Drojdie de vin Uvaferm Danstil A
- in cazul opririi fermentarii → 50 g/hl (100 l) Drojdie de vin Uvaferm Danstil A
- 20 g Drojdie de vin Uvaferm Danstil A + 2 l apa calda (35 - 40º C) → se lasa 15 minute la inmuiat, timp in care se mentine temperatura amestecului la nivelul 35 - 40º C prin asezarea amestecului intr-un vas mai mare cu apa calda → peste amestecul de drojdie se adauga treptat cate o cantitate de must in asa fel ca temperatura amestecului sa nu scada mai mult de 8ºC → operatia se repeta pana cand intre amestec si must se obtine o diferenta de temperatura sub 4 grade.