Enzima pentru descompunerea pectinelor + extractie de culoare Lallzyme EX-V - adaugat la borhotul din struguri negrii, favorizeaza presarea strugurilor si ajuta la intensificarea culorii, aromei vinurilor rosii. Utilizati cu incredere!
Enzima pentru descompunerea pectinelor + extractie de culoare Lallzyme EX-V 10g
Cantitate
Enzima pentru descompunerea pectinelor + extractie de culoare Lallzyme EX-V - adaugat la borhotul din struguri negrii, favorizeaza presarea strugurilor si ajuta la intensificarea culorii, aromei vinurilor rosii. Utilizati cu incredere!
- pentru a obtine un vin rosu de calitate este foarte important ca fiecare etapa din procesul de vinificatie sa decurga in parametrii optimi, adica sa se implineasca toate conditiile tehnologice speciale
- Enzima pentru descompunerea pectinelor + extractie de culoare Lallzyme EX-V utilizata in vinificatie, ajuta la eliberarea/ descompunerea compusilor de aroma, pectinelor din struguri ce asigura:
• obtinerea unei cantitati mai mari de must la presare,
• limpezirea mai usoara a vinului,
• obtinerea unui vin aromat, intens colorat.
- struguri negrii (cu tanin maturat - samburi maro) tinut la macerat 10-20 de zile→ 2 g enzima/100 kg
- struguri negrii (cu tanin nematurat - samburi verzi) tinut la macerat 7 zile → 1-2 g enzima/100 kg
- 1 g de Enzima pentru descompunerea pectinelor + extractie de culoare Lallzyme EX-V se amesteca cu 1 dl apa calduta (15-25ºC) si se adauga la borhot/must
Pentru un vin rosu de calitate alegeti Enzima pentru descompunerea pectinelor+ extractie de culoare Lallzyme EX-V!