Conservant alimentar pentru industria vinului si industria conservelor. Contine dioxid de sulf solutie in concentratie 5-6%. Produs romanesc, eficienta maxima.
Conservant alimentar pentru industria vinului (dioxid de sulf solutie 5-6%) 100ml
Cantitate
Conservant alimentar pentru industria vinului (dioxid de sulf solutie 5-6%) 200ml
Cantitate
Conservant alimentar pentru industria vinului (dioxid de sulf solutie 5-6%) 500ml
Cantitate
Conservant alimentar pentru industria vinului (dioxid de sulf solutie 5-6%) 1L
Cantitate
Domenii de utilizare- industria vinului, industria conservelor.
Mod de utilizare- solutia de dioxid de sulf concentratie 5-6% se foloseste
♦inainte de zdrobitul strugurilor, in doza de 0.7-1L/tona de struguri
♦la terminarea fermentatiei, dupa ce vinul s-a tras dupa drojdie, in doza de 0.7-1L/1000L vin
Conservantul alimentar se regaseste in mai multe variante- 100ml, 200ml, 500ml si 1000ml.
Atentie!
Se depoziteaza in spatii bine aerisite, acoperite, iar temperatura din spatiul de depozitare nu trebuie sa depaseasca vara 20-25ºC, iar in sezonul rece -5ºC.
A nu se lasa la indemana copiilor!
Timp de pauza 21 zile