Conservant alimentar pentru industria vinului (dioxid de sulf solutie 5-6%)

Conservant alimentar pentru industria vinului si industria conservelor. Contine dioxid de sulf solutie in concentratie 5-6%. Produs romanesc, eficienta maxima.

Detalii

Conservant alimentar pentru industria vinului (dioxid de sulf solutie 5-6%)

Domenii de utilizare- industria vinului, industria conservelor.

Mod de utilizare- solutia de dioxid de sulf concentratie 5-6% se foloseste

♦inainte de zdrobitul strugurilor, in doza de 0.7-1L/tona de struguri

♦la terminarea fermentatiei, dupa ce vinul s-a tras dupa drojdie, in doza de 0.7-1L/1000L vin

Conservantul alimentar se regaseste in mai multe variante- 100ml, 200ml, 500ml si 1000ml.

Atentie!

Se depoziteaza in spatii bine aerisite, acoperite, iar temperatura din spatiul de depozitare nu trebuie sa depaseasca vara 20-25ºC, iar in sezonul rece -5ºC.

A nu se lasa la indemana copiilor!

Timp de pauza 21 zile