Pungi Bag in Box - pungi multistrat ce permit ambalarea si depozitarea lichidelor in conditii aseptice si pastrarea calitatii produselor un timp indelungat pe timpul iernii. Conservare fara aditivi!!!
Punga transparenta Bag in Box - 5L
Cantitate
Punga transparenta Bag in Box - 3L
Cantitate
Punga Pouch-up - 3L
Cantitate
Pungi Bag in Box - pungi multistrat ce permit ambalarea si depozitarea lichidelor in conditii aseptice si pastrarea calitatii produselor un timp indelungat pe timpul iernii. Conservare fara aditivi!!!
- pungi ce permit ambalarea produselor lichide sau semi-lichide ca: sucuri naturale din fructe si legume, vin, ulei, apa, produse lactate etc.
Metoda simpla, economica si eficienta de ambalare ce permite ambalarea lichidelor fara adaos de conservanti sau alti aditivi si in plus confera siguranta in timpul manipularii, depozitarii si transportului lichidelor.
Pungile Bag in Box sunt prevazute cu robinet Vitop. Acesta permite umplerea la cald a pungilor si sunt proiectate in asa fel incat sa asigure o inchidere etansa (datorita supapei incorporate). Creaza o bariera fata de oxigen, aerul din mediul inconjurator, chiar si dupa deschidere. Previne astfel oxidarile nedorite si deteriorarea calitatii produselor in timpul depozitarii.
Pungile Bag in Box se pot umple cu lichidele pasteurizate sau neprocesate termic (in functie de natura produsului si durata perioadei de depozitare), dupa care se fixeaza robinetul Vitop asigurand astfel inchiderea ermetica a pungilor. Procesul de imbuteliere cu lichide fierbinti trebuie realizat cu grija, pentru a asigura integritatea ambalajului si continutului.
Pentru o manipulare mai usoara Pungile Bag in Box simple se introduc dupa umplere in Cutii speciale, cu un design modern.
Punga Pouch-up Generic - este proiectata din material plastic, mai rezistent, care isi mentine forma singura. Nu mai necesita introducerea in cutie!!!
Pungile destinate ambalarii BIB (Bag in Box) pot fi obtinute din diferite materii prime (LLDPE, EVOH, cu film de aluminiu ), dar toate indeplinesc urmatoarele caracteristici:
◊ - pungi multistrat = previn oxidarea lichidelor din interior
◊ - material plastic adaptat pentru umplerea la cald = previne migrarea substantelor din ambalaj in produs
◊ - material foarte rezistent la rupere si la conditiile mecanice nefavorabile ce apar in timpul manipularii
◊ - material plastic prietenos cu mediu
◊ - fara BPA
Avanatajele ambalarii sucurilor de fructe prin metoda BIB: Savureaza un pahar de suc 100% natural si in timpul iernii!!!
- sucuri 100% naturale fara conservanti, aditivi care isi pastreaza calitatile luni intregi
- cea mai economica si eficienta metoda de ambalare a sucurilor de fructe sau legume, care poate fi efectuata si acasa, prin care se mentine concentratia compusilor activi la un nivel ridicat si se extinde perioada de valabilitate astfel:
♦ in timpul depozitarii = aprox. 12 luni
♦ dupa deschiderea pungilor = pana la 3 luni
Avanatajele ambalarii vinurilor prin Bag in Box:
- solutie inovatoare care permite consumul vinului, dupa deschiderea cutiei bag in box, pe o perioada mai lunga de timp (6-8 saptamani) si in acelasi timp previne dezavantajele manipularii si costurile crescut ale ambalajelor din sticla.
In mentinerea calitatii vinului, factorul decisiv este oxigenul. La desfacerea unei sticle de vin, produsul vine in contact direct cu oxigenul si se declanseaza reactiile de oxidare nedorite. Astfel consumatorul este obligat sa consume vinul din sticla desfacuta intr-un termen scurt, de aprox. 3-4 zile. Cu metoda Bag in Box, robinetul permite o inchidere etansa , astfel aerul nu poate sa patrunda in punga, iar vinul ramas nu este supus reactiilor oxidative, degradative (pierderea culorii si a compusilor activi, otetirea, etc.)