Tannisol pliculete antiseptice si antioxidante pentru must/vin (10g)

Tannisol pliculete antiseptice si antioxidante pentru must/vin – cu acestea preveniti oxidarea mustului sau a vinului, dezvoltarea bacteriei Mycoderma aceti si a altor microorganisme care ar putea deteriora vinul si calitatea acestuia.

Detalii

Tannisol - pliculete antiseptice si antioxidante pentru must/vin preveniti oxidarea mustului sau a vinului, dezvoltarea bacteriei Mycoderma aceti si a altor microorganisme care ar putea deteriora vinul si calitatea acestuia.

Caracteristici Tannisol - pliculete antiseptice si antioxidante pentru must/vin

  • este un produs complex, folosit la protectia vinului si a mustului, datorita proprietatilor sale antiseptice si antioxidante
  • in must se utilizeaza inaintea fermentatiei alcoolice pentru:

- a preveni oxidarea

- a favoriza microflora potrivita pentru o fermentare calitativa

- a evita dezvoltarea bacteriei Mycoderma aceti, care determina otetirea vinului

  • in vin se foloseste pentru a preveni:

- efectele oxidarii – vinul devine tulbere si/sau isi schimba culoarea in maro, isi pierde aroma

- dezvoltarea microorganismelor care altereaza vinul in timpul transvazarii, transportului sau a depozitarii, dar si in perioadele cu temperaturi mari

Cum utilizam Tannisol - pliculete antiseptice si antioxidante pentru must/vin

  • un pliculet de Tannisol (10g) se dizolva intr-o cantitate mica de apa sau vin, iar apoi se adauga uniform la restul mustului/vinului
  • dozajul se calculeaza astfel:

- 1 pliculet(10g) la 1hL must nefermentat

- 1 pliculet(10g) la 1hL vin rosu aflat la finalul procesului de fermentare sau ca masura de preventie

- 2 pliculete(10g) la 1hL vin nefiltrat sau ca masura de corectie

- 3 pliculete(10g) la 1hL vin dulce

Compozitie Tannisol - pliculete pentru must/vin antiseptice si antioxidante

Pliculetele de Tannisol au in compozitie 95% E224 metabisulfit de potasiu, 3% E300 acid L-ascorbic si 2% tanin.

Alegeti Tannisol - pliculete antiseptice si antioxidante pentru must/vin pentru a obtine un vin calitativ, limpede si aromat!