Aranjament bulbi de toamna muscari, fritillaria, narcise si lalele

Aranjament bulbi de toamna muscari, fritillaria, narcise si lalele - primavara ce vine ofera diversitate de culoare, inaltime si parfum in gradina de flori!

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Aranjament bulbi de toamna muscari, fritillaria, narcise si lalele

Acest aranjament este o provocare pentru cei care iubesc florile si isi doresc ceva deosebit in primavara. Insa nu este imposibil! Respectand necesarul de bulbi si pozitionarea fiecarei varietati in plan, veti reusi. 

In aranjament am ales sa asociem Muscari Armeniacum cu Fritillaria Rubra, Narcise Dutch Master, Narcise Goblet, Lalele Spring Green si Lalele Ollioules.

Muscari Armenicum este cea mai cultivata varietate din categoria ei. Florile sunt mici cu parfum delicat. Se folosesc in "prima linie" in orice proiect de peisagistica.

Fritillaria Rubra fura privirile in aranjamentele de gradina, iar parfumul bulbilor tine la distanta rozatoarele si caprioarele. Recomandam plantarea bulbilor de Fritillaria ca punct focal, in asociere cu lalele, narcise si muscari.

Bulbii de Narcise Dutch Master sunt cei mai faimosi din categoria de narcise. Sunt o varietate cu flori mari si galbene. Plantati in numar mare creaza "rauri'' intinse de galben. Impreuna cu acestea plantam Narcisele Goblet. Acestea fac parte tot din categoria ''trompeta'' cu flori mari. Se naturalizeaza repede, revenind an de an in numar tot mai mare.

Lalele Spring green cu petale in alb cu verde aduc o nota de prospetime aranjamentului. Spring Green se combina foarte bine cu bulbi de flori in culori luminoase.

Lalele Ollioules sunt o frumusete captivanta cu cupa colorata in roz pal si margini albe. Ofera gradinii o atingere delicata si frumoasa de primavara.

Necesar bulbi/mp: muscari = 150 bulbi, fritillaria = 16 bulbi, narcise = 60 bulbi, lalele = 60 bulbi

Plantarea in grup mare ofera concentratia de culoare cu cel mai mare impact. Chiar daca nu aveti bulbi pentru o suprafata intinsa si grupurile mici pot face un spectacol superb de primavara.

Specificatii

Producator Kertimag
Culoare Alb, Alb cu galben, Albastra, Caramiziu, Galben, Roz cu alb
Perioada de inflorire/coacere Aprilie
Necesar lumina Semi-umbra, Soare
Utilizare Borduri, Decoratiuni spatii verzi, Grupuri, Ronduri
Inaltime 15-20 cm, 20-40 cm, 40-60 cm, 60 cm
Perioada de plantare August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Circumferinta bulb 10/11 cm, 12/14 cm, 20/24 cm, 7/8 cm

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie