Aranjament bulbi de toamna zambile, muscari, fritillaria, narcise si lalele

Aranjament bulbi de toamna zambile, muscari, fritillaria, narcise si lalele - creeaza gradina de vis, cu flori colorate, in grupuri mari, care va atrage totate privirile.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Aranjament bulbi de toamna zambile, muscari, fritillaria, narcise si lalele 

Prin acest aranjament va propunem o plantare in masa, bine planificata de lalele, narcise, muscari, fritillaria si zambile. Florile in nuante de mov, galben, albastru, alb sau rosu vor oferi culoare si veselie dupa zilele intunecate si gri din iarna.

Varietatile din aranjament sunt:

  • Zambile Delft blue sunt bulbi clasici olandezi, cu flori foarte parfumate, in culoare intensa de albastru. Sunt o alegere perfecta pentru plantari in masa, borduri sau grupuri.
  • Muscari Armenicum are flori mici cu parfum delicat, fiind cea mai cultivata varietate din categoria ei. Cresc 15-20 cm, astfel sunt folosite in "prima linie" in proiectele de peisagistica.
  • Fritillaria Lutea surprinde privirile in aranjamentele de gradina, folosindu-se ca punct focal. Bulbii, prin parfumul lor, indeparteaza rozatoarele si caprioarele. Bulbii de Fritillaria se pot planta in asociere cu lalelenarcise si muscari.
  • Narcisele Goblet fac parte din categoria ''trompeta'' , cu flori mari. Naturalizarea se face repede, an de an inflorind in numar tot mai mare.
  • Lalelele Apeldoorn au flori mari, colorate in rosu aprins, care vor energiza gradina. Ofera o nota indrazneata, rosul fiind cea mai provocatoare culoare. In contrast, adaugam lalelele Purissima, clasice si elegante, considerate de gradinari una dintre cele mai dragute variante de lalea in nuante de alb. Iar pentru echilibru, cu o nota de sobrietate aducem lalelele Synaeda Blue/Valentine colorate in mov, cu margini albe.

Necesar bulbi/mp: zambile = 50 bulbi, muscari = 150 bulbi, fritillaria = 16 bulbi, narcise = 60 bulbi, lalele = 60 bulbi

Pentru o gradina de flori spectaculoasa in primavara alegeti aranjamentul cu bulbi de toamna zambile, muscari, fritillaria, narcise si lalele.

 

 

Specificatii

Producator Kertimag
Culoare Alb, Alb cu galben, Albastru, Galben, Mov cu alb, Rosu
Perioada de inflorire/coacere Aprilie
Necesar lumina Soare
Utilizare Borduri, Decoratiuni spatii verzi, Grupuri, Ronduri
Inaltime 15-20 cm, 20-40 cm, 40-60 cm, 60 cm
Perioada de plantare August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Circumferinta bulb 10/11 cm, 14/15 cm, 20/24 cm, 7/8 cm

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie