Dezin dezinfectant rani pomi (100ml, 200ml)

Dezin dezinfectant rani pomi – solutie dezinfectanta pentru ranile produse de rozatoare, grindina, necrozari asupra pomilor. Cu ajutorul acestui produs accelerati procesul de refacere al tesuturilor si vindecarea pomilor.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Dezin dezinfectant rani pomisolutie dezinfectanta pentru ranile produse de rozatoare, grindina, necrozari asupra pomilor. Cu ajutorul acestui produs accelerati procesul de refacere al tesuturilor si vindecarea pomilor.

 

Caracteristici Dezin dezinfectant rani pomi

Dezin este un produs destinat dezinfectarii ranilor produse pe scoarta pomilor. Solutia este conceputa astfel incat tesuturile sa fie refacute intr-un timp cat mai scurt, iar pomul sa se vindece fara complicatii. Se aplica cu o pensula direct pe rana, fara a fi necesara diluarea solutiei.

Daca tulpina pomilor prezinta rani si nu este neteda, curata, atunci cresc riscurile de imbolnavire ale plantei. Ranile deschise permit patrunderea agentilor patogeni, care pot produce inclusiv pieirea pomului.

Tulpinile pomilor se mentin sanatoase si prin procese precum varuirea lor (primavara si toamna) sau indepartarea muschilor, lichenilor (cu ajutorul unui razuitor sau stropind cu produse special concepute acestui scop).

 

Mod de aplicare Dezin dezinfectant rani pomi

Ranile pomilor pot fi produse de grindina, ciuperci si virusi (necroze), rozatoare, ger, arsuri solare sau accidental prin folosirea anumitor unelte. Inainte de utilizarea produsului Dezin deinfectant rani pomi se curata ranile cu o perie de sarma, iar pe urma se aplica balsam de ungere a ranilor.

In functie de cauza producerii ranilor, se aplica Dezin deinfectant rani pomi astfel:

  • daca rozatoarele au produs rani doar pe anumite portiuni, atunci se curata ranile cu un razuitor, se aplica Dezin cu ajutorul unei pensule si se unge cu balsam
  • daca rozatoarele au provocat rani de jur-imprejurul tulpinii, circulatia sevei este intrerupta, iar pomul poate fi salvat doar prin taierea acestuia deasupra punctului de altoire
  • daca pomii sufera de scurgeri de clei, cu ajutorul unui cutit de inox sau lemn se indeparteaza cleiul, se dezinfecteaza rana cu Dezin, apoi se foloseste un balsam pentru rani

Resturile obtinute in urma razuirii ranilor trebuie sa fie adunate cu atentie si apoi arse, deoarece contin larvele si ouale agentilor patogeni.

Folositi Dezin dezinfectant rani pomi pentru a asigura refacerea cat mai rapida a tulpinii pomilor si pentru a salva productia de fructe.

Specificatii

Producator BIOS

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie