Enzima pentru descompunerea pectinelor Lallzyme HC - imbunatateste capacitatea de presare a strugurilor → asigura o cantitate mai mare de must. Favorizeaza limpezirea vinului, ajuta la intensificarea aromei si scade necesitatea de sulfiti.
Preț | Cantitate | |
---|---|---|
Enzima pentru descompunerea pectinelor Lallzyme HC 10g | 21.9 | Cantitate |
Reducere de preț pentru comenzi mai mari! - Sună la 0724-239-143 sau la 0722-410-174
Enzima pentru descompunerea pectinelor Lallzyme HC - imbunatateste capacitatea de presare a strugurilor → asigura o cantitate mai mare de must. Favorizeaza limpezirea vinului si ajuta la intensificarea aromei.
- enzimele pectolitice sunt folosite in vinificatie pentru a descompune pectinele (polimeri organici prezenti natural in pertele celular al strugurilor),
- descompunerea pectinelor este un proces esential in vinificatie ce ajuta la: reducerea vascozitatii mustului, la limpezirea/filtrarea mai usoara si rapida a mustului, mentinerea unei arome intense a vinului si nu in ultimul rand la capacitatea de presare a strugurilor
- enzimele pectolitice, sunt prezente si in mod natural in must intr-o anumita concentratie (de obicei prea mica), insa pentru a detine controlul presarii / limpezirii mustului este esential sa adaugam suplimentar Enzima pentru descompunerea pectinelor Lallzyme HC
- struguri albi (inainte de presare sau inainte de limpezirea mustuli) → 1-3 g/100 kg
- struguri negrii (inainte de presare) → 2-3 g/100 kg
- borhoturi → 1-3 g/100 kg
- 1 g de Enzima pentru descompunerea pectinelor Lallzyme HC se amesteca cu 1 dl apa calduta (15-25ºC) si se adauga la borhot/must
- enzima actioneaza in 30-60 minute dupa adaugare, cu conditia ca temperatura de lucru sa fie peste 8ºC
Pentru o capacitate de presare mai ridicata alegeti Enzima pentru descompunerea pectinelor Lallzyme HC!
Producator | Kertimag Ungaria |
---|---|
Ambalaj | Plic 10g |
Utilizare produs | descompunerea pectinelor |
Utilizare | Limpezirea vinului |