Enzima pentru eliberarea aromelor Lallzyme Beta – adaugata la borhot, must sau vin proaspat obtinut, aceasta enzima contribuie la eliberarea aromelor, spre obtinerea unui produs cu gust rafinat, fructat.
Preț | Cantitate | |
---|---|---|
Enzima pentru eliberarea aromelor Lallzyme Beta 10g | 22.9 | Cantitate |
Reducere de preț pentru comenzi mai mari! - Sună la 0724-239-143 sau la 0722-410-174
Enzima pentru eliberarea aromelor Lallzyme Beta – adaugata la borhot, must sau vin proaspat obtinut, aceasta enzima contribuie la eliberarea aromelor, spre obtinerea unui produs cu gust rafinat, fructat.
Pentru ca Lallzyme Beta sa produca rezultatele scontate, trebuie sa mentinem temperatura produsului tratat in intervalul de 12°-20°C. Astfel, enzima isi face efectul in decursul a 3-4 saptamani.
Un vin cu gust fructat, echilibrat se obtine folosind Enzima pentru eliberarea aromelor Lallzyme Beta!
Producator | Danstar Ferment AG |
---|---|
Ambalaj | Plic 10g |
Utilizare produs | eliberarea aromelor |