Fungicid Cabrio Top (metiram + piraclostrobin), (20g, 200g, 1kg)

Fungicidul Cabrio Top combate mana, fainarea, escorioza, putregaiul negru şi in secundar putregaiului cenuşiu la vita de vie.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Fungicidul Cabrio Top combate mana, fainarea, escorioza, putregaiul negru şi in secundar putregaiului cenuşiu la vita de vie. Este primul produs care are un atat de mare spectru de combatere combinat cu durata lunga de protectie. Actioneaza puternic preventiv si are un efect vitalizant asupra vitei de vie.

Cum actioneaza fungicidul Cabrio Top

Cabri Top Este compus din două substanţe active care actioneaza diferit si complementar. Piraclostrobinul este distribuit translaminar si are sistemie locala. Prezenţa particulelor (depozitului) de produs la suprafata face posibila redistribuirea in perioadele de reumectare a vegetaţiei. Inhiba mobilitatea si germinarea zoosporilor, aavand un efect puternic preventiv. 

Un alt efect al fungicidului Cabri Top este actiunea fiziologica, vitalizanta asupra plantelor de viţă de vie. Acestea au o culoare verde mai intensă în comparaţie cu plantele tratate cu produse standard. Frunzele sunt mai sănătoase şi isi imbunatatesc asimilatia.

Studii recente arată că fungicidul Cabrio Top poate fi o unealtă eficientă în managementul bolilor lemnului la viţa de vie.

La tomate combate mana, făinarea, pătarea albă, pătarea cafenie, alternarioza.

Cum se aplica fungicidul Cabrio Top

→ Vita de vie - Cabrio Top combate mana, fainarea, escorioza, putregaiul negru şi in secundar putregaiului cenuşiu in doza de 1,5 - 2 kg/ha

Se poate utiliza pe toată perioada de sensibilitate a viţei de vie la aceste boli. Totuşi, recomandam utilizarea mai ales în stadiile din perioada înfloritului (mai ales în stadiul de sfârşit de înflorit) până în perioada de creştere a boabelor.

→ Tomate - Cabrio Top combate alternarioza, mana, fainarea, patarea alba si patarea cafenie in doza de 1,5 - 2 kg/ha

La tomate se recomandă a se utiliza şi în perioada creşterii fructelor.

In toate cazurile, efectele optime se obtin cand este aplicat preventiv. Intervalul dintre tratamente este de 14 zile, dar trebuie redus la 10-12 zile cand presiunea la infectie este ridicata.

Substantele active sunt piraclostrobin 5 % si metiram 55 %.

Specificatii

Plante tratate Legume, Tomate, Vita de vie
Producator BASF
Substanta activa Metiram, Piraclostrobin
Boli combatute Alternarioza, Excorioza, Fainare, Mana, Patarea frunzelor, Putregai, Putregai cenusiu, Putregaiul negru
Aplicare produs Vegetatie
Mod de actiune Sistemic, Translaminar, Preventiv
Ambalaj Plic 20 g, Punga 200 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie