Fungicid Dynali (60g/l difenoconazol si 30 g/l ciflufenamid) 0.5L

Fungicid Dynali - fungicid de ultima generatie, preventiv si curativ impotriva fainarii si putregaiului negru la vita de vie  Formularea este bazata pe produse naturale, fiind prietenos cu mediul inconjurator, utilizator si entomofauna utila. Are profil unic complet de mişcare în plantă: activitate translaminară, sistemie în frunză şi efect de vapori. 

 

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Fungicid Dynali - fungicid de ultima generatie, preventiv si curativ impotriva fainarii la vita de vie  Formularea este bazata pe produse naturale, fiind prietenos cu mediul inconjurator, utilizator si entomofauna utila. Are profil unic complet de mişcare în plantă: activitate translaminară, sistemie în frunză şi efect de vapori. 

Caracteristici Fungicid Dynali

Dynali are in compozitie doua substante active, din grupe chimice diferite, care actioneaza sinergic. 

- Ciflufenamid actioneaza in formarea apresorilor, haustorilor, creşterea hifelor, formarea şi eliberarea sporilor. Are miscare sistemica locala (penetrantă sau translaminara) in frunze si actiune prin vapori. Ciflufenamid face parte din grupa fenil acetamidelor. 

- Difenoconazol are o actiune preventiva si curativa datorita sistemicitatii locale si a unei usoare translocari acropetale. Blocheaza dezvoltarea ciupercilor patogene prin inhibarea biosintezei steroizilor in membranele celulare ale ciupercilor. Actioneaza in momentul penetrarii si in perioada de formare a haustorilor, de formare a sporilor si de eliberare a acestora. Se transporta sistemic, acropetal, ascendent prin vasele lemnoase in toate partile verzi ale plantei. Pe frunze este distribuit translaminar pe ambele fete, asigurand o protectie uniforma foarte buna.

Difenoconazol aparţine clasei chimice numite triazoli. Se recomanda sa nu depasiti maxim 4 tratamente pe sezon cu produse din aceasta clasa. 

Doza si modul de aplicare Fungicid Dynali

Combate la vita de vie:

  • - Fainarea (Erysiphe necator)
  • - Putregaiul negru (Guignardia bidwellii)
  • - Înroşirea frunzelor (Pseudopezicula tracheiphila)

Doza de aplicare este 0,65 l/ha. 

Se aplică preventiv, la avertizare, în intervalul 3 frunze şi până la recoltare  Intre tratamente se pastreaza 10 - 12 zile, iar timpul de pauza pana la recoltare este de 21 zile.

Contine  60g/l difenoconazol si 30 g/l ciflufenamid

Specificatii

Plante tratate Vita de vie
Producator Syngenta
Substanta activa Ciflufenamid, Difenoconazol
Boli combatute Fainare, Putregai, Putregaiul negru
Aplicare produs Vegetatie
Mod de actiune Sistemic, Translaminar, Preventiv si curativ
Ambalaj Flacon 1 L

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie