Fungicid - Ingrasamant bio Copfort (25ml, 1L, 5L)

Fungicid-Ingrasamant bio Copforteste un fungicid + ingrasamant bio ce contine o formulare unica de cupru - complexat cu acid gluconic, care induce rezistenta naturala plantelor. Singurul produs sistemic pe baza de cupru! Eficient si in prevenirea bacteriozelor.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Fungicid-Ingrasamant bio Copfort- este un fungicid si ingrasamant bio ce contine cupru solubil in apa si cupru complexat cu acid gluconic, care induce rezistenta naturala plantei. Confera o protectie la nivelul intregii plante!

Caracteristici Fungicid-Ingrasamant bio Copfort

Copfort este un fungicid si ingrasamant bio pentru plante, inductor de aparare impotriva bolilor fungice si bacteriozelor. Fungicid-Ingrasamant bio Copfort este o solutie apoasa pe baza de cupru complexat cu acid gluconic, care induce rezistenta naturala plantelor. Datorita formularii inovatoare de cupru din produs, acesta poate fi asimilat de plante, ajunge in toate partile plantelor, conferind protectie de la radacina pana la cresterile noi. Produsul este certificat pentru utilizare în agricultura bio.

Cum actioneaza Fungicid-Ingrasamant bio Copfort

Cupru din Fungicid -ingrasamant bio Copfort patrunde cu usurinta in plante, prin cuticula, inducand sintetizarea fitoalexinelor, compusilor cu rol de protectie impotriva dezvoltarii bolilor. Stopeaza cresterea hifelor ciupercilor sau multiplicarea bacteriilor.

Produsul actioneaza simultan în mai multe zone din planta, poate fi aplicat foliar, radicular sau ca tratament la seminte la cereale. Solutie eficienta în situatiile cand plantele sunt supuse la factori de stres de origine biotica si abiotica. Fungicid-Ingrasamant bio Copfort actioneaza si ca inhibitor de crestere, reducand major alungirea si caderea culturilor de cereale si echilibrand cresterea lor.

Bolile combatute: mana (Phytophthora spp.), alternariozele (Alternaria spp.), basicarea frunzelor de piersic (Taphrina deformans), moniliozele (Moniliniaspp.), rapanul (Venturia spp.), Puccinia spp., ruginile (Uromyces spp.), septoriozele (Septoria spp.) 

Avantaje in utilizare Fungicid-Ingrasamant bio Copfort

♦produs de origine naturala

♦are actiune sistemica

♦nu creeaza rezistenta

♦fructele si legumele se pot depozita pe o durata mai lunga de timp

♦creste eficienta altor tratamente

♦eficienta mai mare in doze foarte mici de cupru

♦nu lasa reziduuri 

♦timp de pauza ZERO pana la recoltare


Cum se aplica Fungicid-Ingrasamant bio Copfort

→Aplicare foliara

  • pentru vie si pomi fructiferi: 200-300 ml/hl (2-3 L/ha)
  • pentru legume: 200-400 ml/hl (2-4 L/ha)
  • pentru culturi de camp: 1 L/ha
  • pentru plante ornamentale: 100-200 ml/hl (1-2 L/ha)

  A nu se depasi concetratia de 0.35%

→Aplicare radiculara

  • pentru vie si pomi fructiferi: 2-3 L/ha
  • pentru legume: 2-4 L/ha
  • pentru plante ornamentale: 2-4 L/ha

Substante active:

Cupru (Cu) solubil in apa 6%

Cupru (Cu) complexat cu acid gluconic 6%

Ph 2-4

 

 

Specificatii

Plante tratate Arbusti fructiferi, Ardei, Ardei solarii, Broccoli, Cais, Capsun, Cartof, Castraveti, Castraveti solarii, Ceapa, Cereale, Cires, Conopida, Dovlecei, Fasole, Flori, Gulie, Legume, Legume sera, Mar, Mazare, Morcov, Nectarin, Par, Pastarnac, Patrunjel, Pepeni, Pepeni verzi, Piersic, Plante aromatice, Plante ornamentale, Pomi fructiferi, Prun, Ridichi, Salata, Spanac, Telina, Tomate, Tomate solarii, Usturoi, Varza, Vii pe rod, Vinete, Vinete solarii, Visin, Vita de vie
Producator Altinco
Substanta activa Cupru
Boli combatute Alternarioza, Basicare, Fainare, Fusarioza, Mana, Monilioza, Rapan, Rugina
Aplicare produs Vegetatie, Pomicultura si viticultura
Mod de actiune Sistemic
Ambalaj Bidon 5 L, Flacon 1 L, Flacon 25 ml

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie