Fungicid Insecto-Acaricid bio Limocide (ulei de portocale) (1L)

Fungicidul Insecto-Acaricid bio Limocide este un produs natural, din ulei de portocale care combate mana, fainarea, acarienii, cicadele si tripsii la vita de vie. Actioneaza curativ si eradicant.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Fungicidul Insecto-Acaricid bio Limocide este un produs natural, din ulei de portocale care combate mana, fainarea, acarienii, cicadele si tripsii la vita de vie. Actioneaza curativ si eradicant.

Cum actioneaza Fungicidul Insecto-Acaricid Limocide

Limocide are o actiune preventiva si eradicativa asupra bolilor si daunatorilor la vita de vie.

Limocide are in compozite un amestec de ulei de portocale natural, presat la rece. Uleiul de portocale distruge invelisul sporilor ciupercilor, a hifelor miceliene si a sporangioforilor. De asemenea, actioneaza asupra tuturor insectelor cu exoschelet moale (tripsi, paduchi, acarieni). 

Avantajele Fungicidului Insecto-Acaricid Limocide:

  • - este un produs biologic, nu lasa reziduuri, nu dauneaza mediului. Este certificat pentru agricultura BIO, conform Regulamentului CE nr. 834/2007.
  • - este reactivat de ploaie si chiar de roua
  • - acoperire foliara excelenta
  • - are timp redus de pauza pana la recoltare - 1 zi
  • - partener ideal in managementul rezistentei
  • - compatibil cu majoritatea pesticidelor

Se recomanda ca Limocide sa se aplice la inceputul perioadei de vegetatie, pentru a asigura un nivel scazut de infectare. Aplicat la inceputul perioadei, Limocide actioneaza:

curativ, pe miceliul ciupercii (doar pentru fainare), incetinind cresterea fungilor si ajutand la eradicarea infectiiei ulterioare

eradicant, desicant - usuca sporii (atat pentru fainare, cat si pentru mana): opreste infectarea secundara, prevenind dezvoltarea bolii. Efectul eradicativ se vede cand este aplicat la intervale de 7-10 zile.

Cum se aplica Fungicidul Insecto-Acaricid Limocide

- vita de vie

1. Pentru Mana si Fainare, in doza de 1,6 L/ha 

2. Pentru Acarieni, Cicade, Tripsi in doza de 1,6 - 2 l/ha. Limocide se aplica in perioada de lastar de 5-7 cm si de la sfarsitul infloritului pana la cules.

mar

 1. Pentru Fainare, in doza de 2.8 L/ha (0.4% la 700L/ha) - in perioada BBCH 12-69, dezvoltarea frunzelor pana la caderea totala a petalelor. Numar maxim de tratamente: 6. Volum de apa litri/ha: 300. Timp de pauza: 1 zi.

- coacaz negru

 1.Pentru Fainare, in doza de 2.4 L/ha (0.8% la 300L/h) - in perioada BBCH 12-77, dezvoltarea frunzelor pana la coacerea a 70% din fructe. 

Numar maxim de tratamente: 6. Volum de apa litri/ha: 700. Timp de pauza: 1 zi.

morcovi 

 1.Pentru Fainare, in doza de 2.0 L/ha (0.6% la 400L/h) - in perioada BBCH 12-89, de la a doua frunza adevarata pana la coacere deplina. Numar maxim de tratamente: 6. Volum de apa litri/ha: 400. Timp de pauza: 1 zi.

- crizanteme (camp)

1.Pentru Rugina alba, in doza de 10.0 L/ha (1% la 1000/h) - in perioada BBCH 12-69,  . Numar maxim de tratamente: 3. Volum de apa litri/ha: 1000.

Substanta activa Limocide: ulei de portocal 60 g/l

Specificatii

Plante tratate Vita de vie
Producator Vivagro
Substanta activa Ulei de portocale
Boli combatute Fainare, Mana
Aplicare produs Vegetatie
Mod de actiune Curativ, Eradicativ
Ambalaj Flacon 1 L

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie