Moluscocid Agrosan B (60g, 150g, 500g, 1kg)

Agrosan B - moluscocid pe baza de metaldehida, combate limacsii(melci fara cochilie) si melcii. Ideal pentru curtea cu flori si gradina de legume. NU mucegaieste, NU este spalat de ploi, NU este indepartat de vant!

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Moluscocid Agrosan B - combate limacsii si melcii din culturile agricole: ardei, broccoli, castraveti, ceapa, conopida, dovlecei, floricultura, grau, legume, mazare, morcov, pastarnac, patrunjel, plante cu flori, ridiche neagra, ridichi, salata, spanac, telina, tomate, varza, vinete.

Cum actioneaza moluscocidul Agrosan B

Agrosan B contine o substanta activa , metaldehida, care atrage daunatorii. Odata ingerata, ii anesteziaza si imobilizeaza. Provoaca molustelor o secretie excesiva de mucus care determina deshidratare si distrugerea lor. Actioneaza pe o perioada indelungata. Produsul nu mucegaieste, nu este spalat de precipitatii, nu este indepartat de vant. 

Nu este toxic pentru fauna utila (rame, carabide). 

Cum se aplica moluscocidul Agrosan B

Moluscocidul Agrosan B se aplica la ardei, broccoli, castraveti, ceapa, conopida, dovlecei, floricultura, grau, legume, mazare, morcov, pastarnac, patrunjel, plante cu flori, ridiche neagra, ridichi, salata, spanac, telina, tomate, varza, vinete

Doza este de 15 kg/ha

Moluscocidul Agrosan B se presara in jurul plantelor, fara sa se incorporeze.

Pentru a fi evitate infestarile din exterior, se recomanda aplicarea produsului de-a lungul suprafetelor de tratat- precum o bariera.

Se aplica cand daunatorul si-a facut aparitia, mai ales primavara si toamna. Eficacitatea este maxima in conditii de umiditate.

Substanta activa este metaldehida 5%, sub forma de granule pe baza de atractanti alimentari.

Cultura

Daunatori

Doza

Legume camp

Melci fara cochilie (Agriolimax agreste)

15kg/ha (60g/40mp)Administrare pe sol, fara incorporare

Specificatii

Plante tratate Ardei, Broccoli, Castraveti, Ceapa, Conopida, Dovlecei, Flori, Grau, Legume, Mazare, Morcov, Pastarnac, Patrunjel, Plante cu flori, Ridiche neagra, Ridichi, Salata, Spanac, Telina, Tomate, Varza, Vinete
Producator Kollant
Substanta activa Metaldehida
Ambalaj Plic 60 g, Punga 1 kg, Punga 150 g, Punga 500 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie