Nutrient de drojdie pentru intensificarea aromei - Optimum White - sursa de nutrienti de drojdie inactiva pentru intensificarea aromei, parfumului din vinuri si mentinerea tariei.
Preț | Cantitate | |
---|---|---|
Nutrient de drojdie pentru intensificarea aromei - Optimum White 30g | 13.9 | Cantitate |
Reducere de preț pentru comenzi mai mari! - Sună la 0724-239-143 sau la 0722-410-174
Nutrient de drojdie pentru intensificarea aromei - Optimum White - sursa de nutrienti de drojdie inactiva pentru intensificarea aromei, parfumului din vinuri si mentinerea tariei.
- contine drojdie inactivata bogata in proteine, in special glutation (compus cu activitate antioxidanta) si polizaharide
- substantele nutritive reducatoare din Optimum White cu proprietati antioxidante, ofera protectie impotriva oxidarii compusilor de aroma, parfum din must, vin
- contribuie la mentinerea aromei intense a vinului, timp indelungat si dupa inbuteliere
- se poate folosi cu succes la borhoturi din fructe, la musturi sau vinuri albe sau roze
- se utilizeaza 30 g/hl din Nutrient de drojdie pentru intensificarea aromei - Optimum White care se adauga:
♦ dupa decantare → in cazul adaugarii in musturi albe, roz
♦ inaintea adaugarii drojdiei → cand se utilizeaza la borhoturi de fructe
♦ la vinuri invechite → ca si tratament de improspatare
- se utilizeaza 20 g/hl Nutrient de drojdie pentru intensificarea aromei - Optimum White in cazul soiurilor albe aromate → adaugare chiar si dupa prima presa
- 30 g/hl Nutrient de drojdie pentru intensificarea aromei - Optimum White se amesteca in 300 ml apa sau must in diferite stadii ale procesului de vinificatie, cum ar fi:
♦ la must - se adauga inaintea adaugarii drojdiilor
♦ la vinuri aromate, buchet - se adauga in etapa de sulfitare in doza de 20 g/hl
♦ la borhot - se adauga inaintea drojdiilor
♦ la vinuri invechite - dupa tratament se recomanda un timp de pauza de 2-4 saptamani pana la consumul vinurilor
Producator | Danstar Ferment AG |
---|---|
Ambalaj | Plic 30g |
Utilizare produs | eliberarea aromelor |
Utilizare | Fermentarea mustului |