Revital (10 g, 100 g, 500 g) - stimuleaza prinderea rasadurilor

Revital - bioregulator ce stimuleaza prinderea la transplantare a rasadurilor de flori, legume, stoloni de capsuni si ajuta la fortificarea culturilor in timpul vegetatiei.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Revital - bioregulator ce stimuleaza prinderea la transplantare a rasadurilor de flori, legume, stoloni de capsuni si ajuta la fortificarea culturilor in timpul vegetatiei.

Caracteristicile Revital

Produsul Revital contine componente bioactive nepericuloase. Principiul de actiune al biostimulatorului Revital consta in reducerea periodei de stres la plantarea rasadurilor, ceea ce are ca avantaj accelerarea pornirii in vegetatie a plantelor. De fapt, produsul prezinta efecte benefice asupra sistemului radicular, aplicat intr-o faza timpurie (cand apar 3-4 frunze adevarate) Revital accelereaza si intensifica cresterea sistemului radicular secundar. Un sistem radicular bine dezvoltat asigura o absorbtie mai buna a apei si substantelor nutritive.

Substantele active din Revital se degradeaza in timp, asadar dupa desfacerea plicului sau prepararea solutiei acesta se va utiliza in intregime in momentul respectiv.


Avantajele utilizarii Revital

- prinderea sporita a rasadurilor ierboase: legume, fructe, stoloni de capsuni
- dezvoltare mai buna a plantelor cu vigurozitate crescuta, Revital are rol in intensificarea metabolismului
- cresterea numarului de flori pe planta, datorita ramificarii mai abundenta a ciorchinelor
- inductie florala la castraveti si favorizeaza dezvoltarea in numar mai mare a florilor femele, a florilor care leaga rod la castraveti
- prelungirea ciclului de vegetatie
- refacerea vegetatiei dupa grindina
- recolta mai timpurie
- cresterea considerabila a productiei
- imbunatatirea calitatii produselor
- cresterea rezistentei plantelor la diferite boli si la conditiile de mediu nefavorabile ( ex: temperaturi extreme )
- produs care se poate utuliza concomitent cu alte tratamente fitosanitare in scopul obtinerii unui efect cumulat, ce exceptia preparatelor pe baza de cupru 

Mod de folosire Revital

1. Revital aplicat la plantariea rasadurilor 

- la rasaduri cu fir se pregateste o mocirla obisnuita (amestec de o parte lut, o parte balega cruda de vaca, o parte nisip) care se amesteca cu apa cu Revital (10 g Revital) omogenizand continuu cu o bagheta de lemn curat.  In final trebuie sa se obtina un volum de amestec de 10 l. In amestecul obtinut se planteaza rasadurile, dupa care firele plantate necesita o udare cu apa curata.

- la rasaduri care sunt repicate la cuburi: initial se prepara o solutie de Revital 0.1% (10 g Revital la 10 L apa) cu care se uda cuburile, care ulterior se planteaza la locul definitiv. Si in acest caz se efectueaza o udare cu apa curata, imediat dupa plantare.

Rasadurile, in timpul vegetatiei, necesita tratamente repetate cu solutie de Revital, 2-3 stopiri foliare cu solutie de 0.1%, din 2 in 2 saptamani, incepand din momentul plantarii.

In timpul utilizarii Revital, se pot aplica paralel si alte tratamente la faza de floare, in special pentru legare de rod, avand ca rezultat un efect cumulat intre tratamentul utilizat si cel cu Revital.

Pentru varzoase : soiurile de varza alba, rosie creata, de Bruxelles, chinezeasca si gulii se efectueaza doua tratamente cu solutie de 0.1% Revital: unul, in faza de rasad, la plantare si al doilea tratament, in cultura, la 10 zile dupa plantare. In acest fel se asigura o prindere mai buna, pornire mai rapida in vegetatie si sporuri mari de productie.

2.  Revital aplicat la semanarea directa 

- la bostanoase: prima stropire se efectueaza la inceputul vegetatiei ( plante cu 3-4 frunze adevarate) cu solutie de Revital de 0.05% sau 0.025% ( 10 g la 20 L apa, respectiv la 40 L apa), urmata de 2-3 stropiri, la interval de 2 saptamani, cu solutie de 0.1% Revital

- la radacinoase, bulboase si la cartofi: se efectueaza doua tratamente cu solutie de 0.1 % Revital (10 g la 10 L apa), unul in faza de cresere intensa a frunzelor iar celalalt in faza de formare a radacinii, bulbilor sau tuberculilor.

3. Revital aplicat  la plante ornamentale, flori: 

- de la inceputul primaverii se realizeaza udari cu solutie de 0.1% Revital (10 g la 10 L), de 2-3 ori, la interval de 2 saptamani. In aceste cazuri avantajele utilizarii Revital  consta in dezvoltarea viguroasa a plantelor si indesirea tufelor, iar la plante purtatoare de flori apar mai multe lastari floriferi, plantele infloresc abundent pe tot parcursul sezonului (ex: cresterea productiei de trei ori la floarea miresiei; in cazul gazonului acesta va fi mai viguros, des ca o perie si de culoare verde intens)

4. Revital aplicat la orice alta planta (pomi, vita de vie, specii forestiere), se recomanda 2-3 udari, stropiri cu solutie de 0.1% Revital din 2 in 2 saptamani pentru a asigura o mai buna dezvoltare.

 

Specificatii

Plante tratate Allium spp., Anthurium, Arbori, Arbusti fructiferi, Ardei, Ardei solarii, Azalee, Bacopa, Begonia, Bonsaiuri, Bougainvillea, Brad, Brad de camera, Broccoli, Bromelia, Bulbi de flori, Butasi ierbacei, Butasi lemnificati si semilemnificati, cactus, Cafea, Cais, Capsun, Cartof, Castraveti, Castraveti solarii, Ceapa, Cereale, Cereale paioase, Cires, Ciuperci, Ciuperci comestibile, Clivia, coacaz negru, Colchicum spp, Conifere, Conopida, Copaci ornamentali, Crin , Crizanteme, Cucurbitacee, Culturi cu frunza lata, Culturi hidroponice, Cupressi, Dieffenbachia, Dovlecei, Dud, Fasole, Feriga, Ferigi, Ficus, Filodendron, Floarea soarelui, Floarea soarelui - hibrizi de tip Clearfield, Flori, Floricultura, Fuchsia, Garduri vii, Garoafe, Gazon, Gerbera sera, Gloxinia, Grau, Gulie, Gutui, Hamei, Hibiscus, Hortensii, Horticultura, Iarba, Ienupar, Igiena publica, Ilice, In, Kiwi, Kumquat, Lamai, Lavanda, Leandru, Legume, Legume sera, Lobelia, Lucerna, Mandarin, Mar, Maracuja, Mazare, Menta, Migdale, Miristi, Morcov, Mure, Muscate, Mustar, Naut, Nectarin, Orez, Orez- hibrizi de tip Clearfield, Orhidee, Orz, Orzoaica, Orzoaica de primavara, Ovaz, Pajisti, Palmier, Par, Pastarnac, Patrunjel, Pepeni, Pepeni verzi, Pepiniere, Petunia, Piersic, Plante aromatice, Plante cu flori, Plante de balcon, Plante de interior, plante dicotiledonate, Plante medicinale, Plante mediteraneene, Plante ornamentale, Plante tehnice, Plante verzi, Pomi fructiferi, Portocal, Porumb, Porumb floricele, Porumb furajer, Porumb zaharat, Praz, Primula, Prun, Rapita, Rapita, Rrhododendron, Ricin, Ridichi, Salata, Scilla spp, Scindapsus, Secara, Sere, Sfecla de zahar, Sfecla furajera, Silvicultura, Soia, Sorg, Spanac, Telina, Terasamente cai ferate, Ticlamen, Tisa, Tomate, Tomate solarii, Trandafiri, Trifoi, Triticale, Tuia, Tutun, Usturoi, Usturoi, Varza, Vii pe rod, Vinete, Vinete solarii, Violete de Parma, Visin, Vita de vie, Zmeura
Producator BIOS
Elemente Componente bioactive nepericuloase Gr. IV
Aplicare ingrasamant La radacina
Ambalaj 100 g, 500 g, Plic 10 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie