Seminte de gazon amestec 250g, 500g, 1kg

Seminte de gazon - amestec de iarba extra, ofera un gazon aspectuos intr-un timp scurt. Varianta optima si eficienta pentru spatiul dumneavoatra de odihna.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici Seminte de gazon amestec

Seminte de gazon amestec este un amestec de iarba extra, pentru obtinerea unui gazon decorativ, sensibil al actiuni mecanice. Este recomandat pentru infiintarea unui gazon in zone de parc, gradini si locuri de recreere.

Compozitie: Lolium perenne 25%, Festuca rubra 40%, Agrostis capill 5%, Festuca arundinacea 30%. Necesar samanta: 1kg/cca.25-30mp

Semanare si intretinere: 

Semintele de gazon amestec se pot semana primavara/toamna. Daca asiguram o umiditate constanta se poate realiza semanarea continuu, din luna martie pana la sfarsitul lui septembrie.Totusi ca si moment propice, cel mai indicat este toamna, cand avem 3 avantaje: temperaturi constante pe o perioada mai mare de timp, activitatea buruienilor este redusa, iar umiditatea este crescuta in sol.

Solul trebuie sa fie bine maruntit, afanat, bogat in elemente nutritive. Semintele de gazon amestec se seamana uniform pe intreaga suprafata, dupa care cu grebla tasam, pentru a intra in sol la aprox 0.5-1.0cm adancime.

Pana la rasarirea ierbii este indicat sa avem o umiditate constanta, pana la o adancime de aprox 5cm in sol. 

Cand ajunge la 8-10cm iarba trebuie tunsa pana la 3-4cm. Pana la instalarea gazonului nu este indicat sa calcam pe suprafata acestuia si nici sa erbicidam. Buruienile aparute le vom scoate manual.

La Ferma-Gradina gasiti seminte de gazon potrivite pentru terenul dumneavoastra. Respectand indicatiile veti obtine un gazon de invidiat.

Specificatii

Producator Kertimag
Destinatie Spatii verzi
Utilizare Gazon
Ambalaj Punga 1 kg, Punga 250 g, Punga 500 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie