Seminte porumb Camillo KWS (25MB, 50MB)

Seminte porumb Camillo KWS - hibrid special creat pentru a depasi performantele soiului Krabas. FAO 290, productivitate excelenta, tehnologie Ignitio, destinat hranirii pasarilor, imbunatateste culoarea galbenusului datorita prezentei beta carotenoizilor (precursori ai vitaminei A). 

Mai multe informații

Seminte porumb Camillo KWS - hibrid special creat pentru a depasi performantele soiului Krabas. FAO 290, productivitate excelenta, tehnologie Ignitio, destinat hranirii pasarilor, imbunatateste culoarea galbenusului datorita prezentei beta carotenoizilor (precursori ai vitaminei A). 

Caracteristici Seminte porumb Camillo KWS

Semintele de porumb Camillo KWS sunt un hibrid nou de porumb destinat cultivarii intensive in toate zonele tarii. Face parte din grupa PLUS4GRAIN FAO 290. Se recomanda mai ales pentru fermele avicole deoarece are un continut ridicat de beta carotenoizi, care sunt precursori ai vitaminei A, si care coloreaza galbenusul si carnea. Aceasta culorare se vede inca de la nivelul boabelor de porumb, care la maturitatea fiziologica au o culoare rosiatica pronuntata, cu insertii visinii.

Stiuletele este compact, de forma cilindrica, avand 14 - 16 randuri de boabe, cu 38 - 40 boabe pe rand.

Avantaje Seminte porumb Camillo KWS

 • Camillo este un hibrid de porumb timpuriu, cu FAO 290. Se poate cultiva si dupa orz sau rapita de toamna.
 • Planta de porumb Camillo este viguroasa, are o inaltime de 250 - 280 cm, cu o insertie a stiuletelui la 90 - 100 cm.
 • MMB: 330 -370 g.
 • Porumbul Camillo are toleranta ridicata la frig in primavara, precum si toleranta mare la arsita.
 • Rezista foarte bine la Taciunele comun, Taciunele prafos al inflorescentelor si la Fuzarioza.

Semintele de porumb Camillo KWS sunt disponibile si cu tehnologia inovatoare Initio, care consta in imbunatatirea semintelor de porumb pentru a asigura un start rapid si viguros culturii, ceea ce influenteaza mult calitatea si cantitatea productiei.  

Tratamentul Initio contine un amestec de fungicid standard, biostimulator si microelemente (zinc si mangan). Datorita acestor elemente dezvoltarea radacinii este accelerata, iar nutrientii sunt preluati mult mai bine in planta.

Zincul si Manganul contribuie la dezvoltarea radacinii, creste rezistenta la stresul provocat de diferentele de temperatura de la inceputul sezonului, stimuleaza mecanismul de aparare fata de agentii patogeni si intareste membranele celulare. Biostimulatorul acidifiant stimuleaza cresterea si dezvoltarea radacinilor primare si secundare, si permite asimilarea mai buna a elementelor nutritive. Fungicidul Redingo M 120FS, care contine 100 g/L protioconazol si 20 g/L metalaxil, ofera protectie impotriva Fusarium spp. (fuzariozei), Rhizoctonia solaniPythium spp. (caderea plantutelor de porumb).

Utilizare Seminte porumb Camillo KWS

Ideal pentru hrana pasarilor, ferme avicole.

Instructiuni de semanare Seminte porumb KWS Kashmir Initio (25MB, 50MB):

 • Densitate la neirigat zone aride, suboptime: 68 mii b.g./ha
 • Densitate la neirigat conditii optime: 72 mii b.g./ha
 • Densitate la irigat: 80 mii b.g./ha
 • Numar de randuri: 14 -16
 • Numar de boabe pe rand: 38 - 40
 • Cu un sac de seminte de porumb Camillo KWS de 25 MB se poate semana o suprafata de 40 ari, iar sacul de 50 MB ajunge la o suprafata de 80 ari.

Specificatii

Producator KWS
Rezistenta la boli (HR/IR) nespecificat
Interval maturitate (zile) 90
Cantitate 25.000 sem., 50.000 sem.

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie