Seminte Porumb zaharat Noa F1 50 sem. – hibrid timpuriu, foarte productiv, cu boabe de culoare galben auriu, foarte dulci. Stiuletii necesita un timp scurt de fierbere si se pot pastra la congelator.
Preț | Cantitate | |
---|---|---|
Seminte Porumb zaharat Noa F1 50 sem. | 7 | Cantitate |
Reducere de preț pentru comenzi mai mari! - Sună la 0724-239-143 sau la 0722-410-174
Seminte Porumb zaharat Noa F1 50 sem. – hibrid timpuriu, foarte productiv, cu boabe de culoare galben auriu, foarte dulci. Stiuletii necesita un timp scurt de fierbere si se pot pastra la congelator.
Porumbul zaharat Noa F1 este un hibrid timpuriu, ce se remarca prin gustul sau foarte dulce. Acest hibrid are potential ridicat de productie. Plantele produc stiuleti uniformi, cu lungimea de aproximativ 20 cm. Boabele sunt de culoare galben auriu si formeaza 18 randuri pe un stiulete. Pentru o dezvoltare armonioasa, cultura de porumb zaharat Noa F1 necesita un sol fertil, bogat in humus, din zona de lunca. Este important ca nivelul de umiditate sa ramana constant mai ales in perioada de la inflorire si pana la coacere. Buruienile trebuie combatute pentru a nu afecta negativ cresterea plantelor de porumb. Daca sunt proaspat recoltati, stiuletii necesita doar 10 minute de fierbere. Boabele de porumb zaharat Noa F1 pot fi pastrate congelate.
Semanare: aprilie – iunie, direct in camp, la adancimea de 2-3cm in sol. Este recomandat ca temperatura minima la momentul semanarii sa depaseasca 12 grade Celsius. Schema de semanare este 60 cm x 30 cm.
Recoltare: iulie – septembrie, cand boabele sunt inca fragede.
Tiamina din compozitia porumbului zaharat Noa F1 ajuta la buna functionare a proceselor cognitive. Bogate in acid folic, boabele de porumb zaharat reduc riscul de aparitie al bolilor cardiovasculare. Porumbul zaharat Noa F1 ofera o aroma dulce si placuta salatelor, gustarilor si preparatelor culinare in care este utilizat.
Producator | Kertimag |
---|---|
Rezistenta la boli (HR/IR) | nespecificat |
Interval maturitate (zile) | timpuriu |
Cantitate | 50sem. |