Seminte porumb zaharat Sweet Spirit F1

Seminte Sweet Spirit F1 - hibrid de porumb zaharat timpuriu, versatil si rezistent la boli. Se poate semana in camp sau spatii proptejate!

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici Seminte porumb zaharat Sweet Spirit F1

Sweet Spirit F1 este o optiune foarte promitatoare pentru cultivatorii care cauta un hibrid de porumb zaharat timpuriu, versatil si rezistent la boli.

Avantaje de luat in considerare atunci cand alegeti sa cultivati porumb zaharat:

  1. Timpurietate - Sweet Spirit F1 se matureaza aproximativ la 70-73 de zile de la plantare. Este ideal pentru zonele in care sezonul de crestere este mai scurt.

  2. Flexibilitatea locului de cultivare - Potrivit pentru cultivare atat in camp deschis, cat si pentru spatii protejate, Sweet Spirit F1 ofera o mare flexibilitate. Acest lucru asigura optimizare in utilizarea terenului disponibil si minimizarea riscurilor legate de conditiile meteorologice nefavorabile.

  3. Vigurozitate si rezistenta la boli - Plantele viguroase sunt mai putin susceptibile la stresul mecanic si climatic, iar rezistenta la boli precum rugina comuna, patarea frunzelor si helmintosporioza (cu rezistenta inalta specificata HR: Ps si rezistena intermediara IR: Et, Bm) reduce necesitatea tratamentelor fitosanitare si poate scadea costurile de productie.

  4. Calitatea si randamentul productiei - Cu 20 de randuri de boabe pe fiecare stiulete si o lungime a acestora de 20 cm, Sweet Spirit F1 promite un randament bun. Boabele sunt galben intens si au gust excelent. Sunt atractive pentru piata de consum proaspat, dar si pentru procesatori.

 Semanare in camp: aprilie - iunie

Recolate : septembrie - octombrie

Specificatii

Producator Agrosel
Rezistenta la boli (HR/IR) HR: Ps, IR:Et, Bm
Interval maturitate (zile) 70 - 75
Cantitate 2.500 sem.

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie