Tufo roca naturala

Tufo roca naturala – tip de roca sedimentara cu grad inalt de porozitate, des utilizata de catre cultivatorii de flori si cactusi la ghiveci. Un strat format din astfel de roci asigura buna patrundere a apei in pamant si nu permite ca particulele mai usoare din substrat sa ajunga la suprafata.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Tufo roca naturalatip de roca sedimentara cu grad inalt de porozitate, des utilizata de catre cultivatorii de flori si cactusi la ghiveci. Un strat format din astfel de roci asigura buna patrundere a apei in pamant si nu permite ca particulele mai usoare din substrat sa ajunga la suprafata.

 

Caracteristici Tufo roca naturala

  • Tufo roca naturala este o roca vulcanica poroasa
  • se foloseste cu succes la ghivecele cu bonsai, cactusi sau flori
  • Tufo roca naturala se presara sub forma unui strat de aproximativ 0,5cm la suprafata pamantului in care este situata planta
  • faciliteaza patrunderea uniforma a apei in substrat
  • la udarea plantelor, acest strat de Tufo roca naturala impiedica ridicarea la suprafata a particulelor mai usoare precum semintele, perlitul, turba, pamantul
  • prezenta unui strat de Tufo roca naturala deasupra pamantului opreste formarea de muschi in jurul plantei

Folositi Tufo roca naturala atat pentru beneficiile pe care le aduce plantelor dumneavoastra din ghiveci, cat si pentru aspectul placut, ingrijit pe care il ofera acestora. 

Specificatii

Producator BIOS

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie