Nutrient de drojdie pentru intensificarea aromei - Optimum White (30 g)

Nutrient de drojdie pentru intensificarea aromei - Optimum White - sursa de nutrienti de drojdie inactiva pentru intensificarea aromei, parfumului din vinuri si mentinerea tariei.

Detalii

Nutrient de drojdie pentru intensificarea aromei - Optimum White - sursa de nutrienti de drojdie inactiva pentru intensificarea aromei, parfumului din vinuri si mentinerea tariei.

Caracteristici Nutrient de drojdie pentru intensificarea aromei - Optimum White:

- contine drojdie inactivata bogata in proteine, in special glutation (compus cu activitate antioxidanta) si polizaharide

- substantele nutritive reducatoare din Optimum White cu proprietati antioxidante, ofera protectie impotriva oxidarii compusilor de aroma, parfum din must, vin

- contribuie la mentinerea aromei intense a vinului, timp indelungat si dupa inbuteliere

se poate folosi cu succes la borhoturi din fructe, la musturi sau vinuri albe sau roze

Doza recomandata:

- se utilizeaza 30 g/hl din Nutrient de drojdie pentru intensificarea aromei - Optimum White care se adauga:

          ♦ dupa decantare → in cazul adaugarii in musturi albe, roz

          ♦ inaintea adaugarii drojdiei → cand se utilizeaza la borhoturi de fructe

          ♦ la vinuri invechite → ca si tratament de improspatare

- se utilizeaza 20 g/hl  Nutrient de drojdie pentru intensificarea aromei - Optimum White in cazul soiurilor albe aromate → adaugare chiar si dupa prima presa

 

Mod de administrare Nutrient de drojdie pentru intensificarea aromei - Optimum White:

30 g/hl Nutrient de drojdie pentru intensificarea aromei - Optimum White se amesteca in 300 ml apa sau must in diferite stadii ale procesului de vinificatie, cum ar fi:

          ♦ la must - se adauga inaintea adaugarii drojdiilor

          ♦ la vinuri aromate, buchet - se adauga in etapa de sulfitare in doza de 20 g/hl

          ♦ la borhot - se adauga inaintea drojdiilor 

          ♦ la vinuri invechite - dupa tratament se recomanda un timp de pauza de 2-4 saptamani pana la consumul vinurilor