Seminte Varza Polar 2g

Seminte Varza Polar 2g – soi semi-tardiv de varza destinata culturilor de toamna in camp. Capatanile cresc pana la 3-4kg, au forma rotund-turtita si culoare verde deschis. Este un soi foarte productiv.  

3.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Varza Polar 2gsoi semi-tardiv de varza destinata culturilor de toamna in camp. Capatanile cresc pana la 3-4kg, au forma rotund-turtita si culoare verde deschis. Este un soi foarte productiv.  

 

Caracteristici Seminte Varza Polar 2g

Varza Polar este un soi semi-tardiv, ce necesita 140-150 zile pentru a ajunge la maturitate fiziologica. Se preteaza culturilor de toamna in camp. Pentru o dezvoltare optima, este recomandata asigurarea unui sol fertil, mijlociu spre compact, bine structurat. Plantele dezvolta capatani mari, de culoare verde deschis, forma rotund-turtita. Ele cresc pana la greutatea de 3-4kg. Avantajul verzei Polar este rezistenta la crapare. Acest soi este unul foarte productiv.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Varza Polar 2g

Semanare: mai, direct in camp (straturi reci). Semanarea se face la adancimea de 2 cm in sol, cand temperatura acestuia este de minim 5 grade Celsius. Rasadurile obtinute se transplanteaza in lunile iunie – iulie, la distanta 50 cm x 50 cm.

Recoltare: octombrie.

Varza Polar se utilizeaza la obtinerea de muraturi, insa poate fi pastrata o perioada indelungata si in stare proaspata. Bogata in fitonutrienti, antioxidanti si vitamine, varza Polar este benefica in tratarea durerilor articulare si a ulcerului, prevenirea bolilor cardiovasculare.

Specificatii

Producator Kertimag
Perioada de vegetatie Semi-tardiv
Destinatie Comercializare, Conservare, Consum in stare proaspata, cultura mare, Industrializare, Pastrare
Sistem de cultura Camp
Marime 3 - 4 kg

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie